Monday, December 20, 2010

entry bulat-bulat

salam sume , mesti pelik kn klu bace tajuk tu , hehe actually tajuk tu nk refer psl bulat-bulat donat , yeah kami buat donat , actually its not like 'kami' coz eqa yg bancuh aduan tu ktorg yg laen just tlong buat bulat-bulat , goreng-goreng and tabur-tabur gula ( pahal sume nk kate ganda ni,haish) . Ni sume sbb jimmy la , dye yg buat kek sedap sgt , spe kata laki xpndai msak ha? tgk jimmy tu senang bini dye nnt ( jimmy jgn marah ye ;) ) ok sambung balik , disebabkn dye wat kek yg mmg sedap tu , ktorg pun t'gerak la nk bwat donat , nk tunjuk " jimmy kami pun pndai masak" haha xde2 hehe . Recipe eqa amek kt internet ok , tp klu nk boleh je nk bagi ;) . Dah siap goreng-goreng panas2 lagi bagi kt jimmy ,hehe , motif sebenar nk antar pnggan balik hehe . Jom tgk pinture betapa chaos nye dapur ktorg semata2 nk masak donat




uli tepung2



bahan-bahan yg dperlukan


bentuk2 yg xsempurna


goreng-goreng





yeah mari serang sume ;)


tabur2 gula

tq for reading my post :)




4 comments:

Mohd Azriman said...

love ur donat...
nak recipe...
siyes nak tau....

lavenderlover said...

sdpnyer..
lm x mkn donut..
terer la korg 1 umah wat jd..
huh
miz my mom's donuts..

Anonymous said...

hehehe..tangan sape lah yg cantik n menawan tuh.hehehe:D
-eqa yg cntik n comel

Amira Athirah said...

jimmy : resepi internet tu

along: xterer pun ,bentuk pun xmcm donat ;)

eqa: xyh nk anonymous sgt ;D