Friday, May 20, 2011

"Make them Smile " project



salam , as promise in my last post ckp nk update " make them smile project " . Ok last week really a hectic week sbb ape? sbb sibuk with this project . Its actually like a charity project  , we given a task to decorate the library for the pediatric hospital .  Tp mmg best sbb we doing something good for others , project under padeatric group and this project is our first trials klu ok we may get other opportunity to decorate other room. Lagi satu project ni best sbb from here we meet other seniors , slame jln tepi2 xpernah btegur but now when we meet boleh borak2 lagi . I love meeting new people especially when they have more experience then me , boleh tukar2 pendapat boleh tnye2 psl stdy . With this project la mira knl kakak2 sem 10 and they really supportive kot ;D. I meet sorang kakak ni kak aiman kot klu xslah,  baik sgt dye siap bg nasihat2 lg dh la lemah lembut orgnye skenye tgk dye ;). And plus jgn terkejut if i say design2 sume tu bdk2 laki yang buat OMG creative gile ok . Anyway these r some pics that i grab from facebook so you guys can see the progress ,hope you guys enjoy it! 







ok yg berdiri tu sy hahaha, ni bersiap-siap nk colourkn binatang


this is the plain wall that will be decorate , tggu....


ni side view dari luar buat four season lg ;D


the other team yg painting the table


tadaaa!!! comel tak?? comel kn ( ni wall yg plain td) , yg pintu tu sy+housemate sy+hawa mahirah yg buat hahaha nk jugak nama tu ;)


another half of the wall


itu kak hajar sdg menunjuk kepakarannye dlm mewarna 

 the final outcome



abang2 yg rajin mewarna 


geram betul la sbb comel sgt!


ye sy lagi =_=*

eqa , me and amal ( kami pun pandai mewarna ) tehee ;D




Ok i think thats all kot 
i hope next phase rmai lagi akn join program ni
to : along ,angah ,zana,elisya and spe2 d mansoura jom la join mmg best!

tq for reading my entry 
bye!

5 comments:

Syafiqah Sabki said...

wah menarik,keje mulia tuh..korang dah ade gaye cam makeover by eric leong dah..haha

bella luna said...

waaa.. wall painting itu sgt cantik.. syabas.. :)

Nur said...

nak pergi, tapi sorang2..huhu

Amira Athirah said...

bella luna : tq so much ;D

Amira Athirah said...

zana next time g ngan mira ok ;D