Tuesday, April 12, 2011

for the forth time but its still the same


salam , hope sume shat2  . Entry ni nk cite ckt pengalaman bwat presentaion dlm lecture hall . Last week dh kire 4x la mira penah bwat presentation , tp perasaan cemas tu mmg xpernah hilang . Slalo before present mira mmg akn hafal la slide yg mira nk bce tu plus dgn isi2 sampingan tu skali tp tiap-tiap kali pegi depan nk present mst dh lintang pukang dah ayat yg nk ckp tu hahaha , yg ckp dlu ckp last skali ,yg kne ckp last jd 1st skali . Stage fright tu jgn ckp la sbb sume org ade kot ,klu dh kne present dpn 100 lbey org spe xcuak kn ??? klu dh smpi dpn tu mst nk tgk doctor je , xnk tgk bdk2 umah sbb mst dyeorg duk eksited nk kcau org haha . This week present psl psycological consequence for hearing loss nasib baek xsusah klu x xthu la cmne ye ;) .  Tema kami merah pink ye class gitu !


ye , sy la tu dgn muke cuak nye 




pbl mate sy hani


pblmate jgak kichan 


jiran bwh umah sy ,jimmy 


sy xthu nk mengarut ape 
tq for reading my entry
bye ;)

3 comments:

Raja Ellysya said...

samalah kita.mesti nk nervous jugak. =.='

lavenderlover said...

nervous gak!!!huhu..
but this time pbl km terlepas..sedey gak mcm x diendahkn..=(

Amira Athirah said...

haha tula rsenye sume org same ;)

xpe2 next time still ade hehe