Tuesday, April 19, 2011

a step before study leave

salam sume , today was so hot haish panas nye egypt ni ke sndiri yg byk dose haha ;D , anyway my exam will be on 26 april OMGEE haha xyah la nk tkejut sgt doctor dah ckap lame dh . Hari ni study cranial nerve and its sooo damm many to be memorize huhu , tp blk tu sy xstudy pun lagi tbe-tbe rse mcm nk mengedik kejap haha . Oh my sis pun bru je habis interview hope she's doing well btw mmg cite-cite dye pun nk study seni bina . I think i still have one week to study huhu tkutnyeeee , tp nasib la practical xmsuk hehe tp neuroanat byk jgak but lucky me i loveeee neuroanat ! . Ok rini sje nk mengedik kn and plus i wanna try some hijab style that i saw the tutorials  last nite , berdebar-debar nk try so alang-alang nk try pkai tu touchup ckt muke tu hehe . Sy xpndai mekap ye , btul ni xtipu so dgn semangat yg membara-bara pegi la blik amal sbb dye pling byk stok make up dlm umah ni . Nk pinjam pun malu-malu haha but thanks amal , dh dpt make up yes ! terus berlari dgn pantas ke pintu blk pastu kunci terus haha malu den klu org lain tgk haha , so this is my first time wearing this style of hijab ;) ( muke eksited gile ) . Xnk ckp byk2 jom tgk outcome dye teehee ;D




teaser je....



OMGEEE buroknye muke ku huhu


nk bwat muke perempuan melayu terakhir tp xjd =_=*


sy xreti kenyit sebelah mata so klu main silent killer yg bunuh org kene kenyit mata tu mmg klu jd the killer dh kne tangkap awal-awal hahaha ;D


TO : all mansoura medical manchester program sem 4 good luck korang!!! insyaAllah sume akan berjaya special dedication to : 
sume housemate ku : sarah , amal , eqa , azi ngan ummu
along & angah
sume bdak2 pbl
yg ske jengok blog sy : elisya  and zana
to sume la ye 
;D


meet my new bf : MR skull , jgn jelez ye




ok , bye!
tq for reading my entry
love you guys!

8 comments:

Nur said...

cantikla mira style macam nih..pakai gi kelas eh..owh good luck jugak..and terharu sbb ada nama kat situ..hahaha

Amira Athirah said...

haha susah ckt kot , sbb egypt kt berangin nnt terbang2 tdung tu hehe ;D

nabila azmi said...

hehe....wallah...hot n tomeyhnyee mira pakai style nih=)=)...

ni kalu pakai kat lua ni..beratur pe hot guy sume..hehe=)


best of luck to u too my dearest !!

gambate nee=)...


xoxo^_^

Amira Athirah said...

haha xde maknenye , btw gd luck jgak ! ;D

Raja Ellysya said...

wuwu..na nges, sbb ada nama kt entry mira.haha

gud luck dear!

btw,try lah pki style cm tu g klas.seyes lge selesa. :D

Amira Athirah said...

elisya : hehe xyah terharu sgt la ;D , btw awk pkai cntik ,mira pkai mst mcm pelik hehe

lavenderlover said...

mira cun la..hehe..
gud luck exam sok gak!!!
p/s-TERHARU gak nm along ada kat ur entri..hehe..=)

Amira Athirah said...

hehe gd luck too ;D