Saturday, April 9, 2011

internet lembap mcm keldi yg kt Egypt ni




salam , i know lame xupdate blog smpi berhabok2 dh ni hehe , internet umah mmg sgt critical ni , lembap gile so xde mood nk update blog , tp xpe , sbb gigih nk upload gmbr2 ni so snggup la tggu lama T_T . Sry la sbb lambt upload pic ni ye tuan rumah ;) . Last 2 weeks lyana , piqah , along , angah , dayah ngan hani bwat house warming yeah sbb dpt makan , yg lg yeay tu sbb  1 of the food is my favvvv " LAKSA " , sedap gile pulak . Mne la nk cari laksa tgh2 egypt but lucky me kwn2 ku pndai bwat laksa , sy pndai mkn je ;) . But seriously mmg sedap mcm laksa utara , nk bertambah byk kali pun malu =_=* 




 pic with tuan rumah ;)


roti john ngan popiah , home made 


ni part paling best " LAKSA "





ni ketua chef ni liyana ;)


amal ngan sarah ;)


ustazah izzaty hehe for 1 day je ;p


byk gile ktorg mkn 

lepas mkn amek gmbr lg , ummu yg mmg camwhore , mne2 camera pun dye mst ade hehe


smpi dapur ktorg masuk haha , tgk ummu tu ade lg 


to : liyana , along , angah , piqah , hani n dayah tq sbb jemput kami yg byk mkn ni pegi ke rumah anda . Food korang mmg the best la .
p/s : klu bwat laksa lg jgn lupe jemput ye hehehe
tq for reading this entry 
1mggu lg then sy de mid sem , wish me luck!

4 comments:

nabila azmi said...

hihi...welcome tau sebb dtg=)xoxo

lavenderlover said...

hehe..same2 my dears..thanks sbb sudi memeriahkan lg house warming kami..>_<

Amira Athirah said...

hehe tq sgt2 sbb sudi ajak ktorg ;)

JHaZKiTaRo said...

salam kenal.. jemput la singgah my blog 'Aku Sebutir Pasir' kalau nak baca my experiences travelling ke 45 buah negara.. :)