Thursday, March 24, 2011

sarah update blog , sy pun nak!

salam sume ;) , post ni xde kne mgena dgn sarah pun tp i just wanna make the tittle more interesting . Ok this week case was about back pain , guess what? again im the one have to do the anatomy part and its soooo many haish , xpe2 myb next case i gonna get another objective .

Today in practical i learned about local anesthetics , sugguh byk rupenye ubat suntik ini , igtkn ckt je .So basically after doctor ajar we have to do itself , rini doctor tunjuk mcm mne nk suntik intradermal , lepas tgk doctor buat masing2 excited nk buat , tp sugguh mlang nasib kami sbb doctor xbg buat T_T . Tp xpela tgk doctor buat je ..



doctor tunjuk cre2 nk inject hehe




yeah ,dye kne inject ;)


ok end of class 
tq for reading this entry 

7 comments:

sarah105 said...

terima kasih kerana mengarumkan name saye~ sepatutnye anda letak la link blog saye~ bia femes sikit~ hohoho~

faizdz said...

hahaha, sarah tak da keja -__-

Dai said...

=)

Amira Athirah said...

haha ok2 next time ye sarah ;)

lavenderlover said...

dapat wat pon best gak kan..hehe

no display name said...

sarah.-.-"

Amira Athirah said...

tula npe xleh bwat T_T