Saturday, August 6, 2011

break fasting with love

salam sume , sejak blk rumah ni mmg mlas with more "s" kt blakang tu so malassss sgt nk update blog . Its not like i dont have time for my blog , i have lotsa leisure time but i keep loiterinng at jj and watching korea drama " AGAIN" byk kali dah ulang tgk .Ok mlas nk ckp lagi , today mira & family pegi bukak pose kt luar yeay , ni pun sbb ibu malas nk msak rini hehe . So yeah ktorg mkn la dkt skinchan ( xtau eja btul ke salah) ikan bakar , slalo mkn kt muara ikan bakar so rini tukar selera ckt lgpun dkt dgn rumah .I really enjoy my day , every single sec with family was my precious moment ;) . so enjoy some of picture









sape yg rse2 xpernah pegi mkn kt tmpt ni lagi pegi la ye sbb food dye mmg sedap 
1. sos ikan bakar dye sume sdap
2. konsep food dye sume bakar2 xde goreng2 ok
3.price dye ok
4. udang besar kot


lepas mkn membuang masa d jj kejap , mmg xg terawikh la mlm tu



okla , thats all for today
i heart my outfit today , wearing long sleeveless maxi , very2 comfortable
bought it at asian avenue , sunway pyramid 
just wanna  share abit here and there about my outfit ;)
bye love  TEHEE ;D

5 comments:

Syafiqah Sabki said...

auuum sedaapnyee ikan bakar,lagi2 kalau sos die sedap lagi mengancam..love ur outfit..nampak elegant =)

princess said...

hai pretty lady ! yummy . lapa kte mira . hehe .

Amira Athirah said...

syafiqah sabki : kn2 sedap btul so kne la cepat2 blk mlaysia hehe


ain: xde pretty lady kt sni awk la tu hehe, pegi la mkn kt skinchan tu

princess said...

hehe . ok ok . nt kte try . too expensive or affordable dear ?

lavenderlover said...

sdapnyer!!!!